Logo: Arnhemsmeisje.nl Gewoon anders trouwen

Stuur een doosje

Aaaaw… dit vinden we wel zo cute! Stuur je gasten in plaats van een trouwkaart een superlief alternatief: een klein doosje, ter grootte van een luciferdoosje – dat je opvult met piepkleine spulletjes (bijvoorbeeld kleine poppetjes en kinderringetjes van een speelgoedwinkel, de rommelmarkt of een feestwinkel) en alleen een klein briefje waarop jullie namen en trouwdatum vermeld staan.

Gezien bij Michiemay op Etsy.

1

Reactie op: Stuur een doosje

Reageer op dit bericht
05/11/2012 om 12:07

Marloes zegt

Ik ga samen met mijn “maid of honour” deze doosjes maken als uitnodiging. Ik plak achterin een etiket stikker met de details en vul het doosje verder met leuke kleine dingetjes, bijvoorbeeld een mini enveloppe als cadeautip!

Schrijf een reactie

Copyright
Deze site wordt auteursrechtelijk beschermd door Google Clean Service en Creative Commons.

Copycats opgelet! Het kopiëren van teksten en afbeeldingen van deze website is niet toegestaan. Bepaalde content mag wel worden overgenomen, mits er wordt gelinkt met bronvermelding. Zij die artikelen en beeldmateriaal van Arnhems Meisje overnemen, zullen in een aftandse villa (met heel veel spinnen) in Alphen aan den Rijn worden geplaatst alwaar zij in een trouwjurk van Maggie Sottero verplicht moeten luisteren naar het Greatest Hits album van Céline Dion en alle herhalingen van The Best of Jensen zullen moeten volgen.