Logo: Arnhemsmeisje.nl Gewoon anders trouwen

TrouwTip! Vermaak je gasten met filmpjes

Een trouwdag kan lang duren, zeker voor je gasten. Dus die wil je natuurlijk een beetje leuk bezighouden, zo tussen de ceremonie en het feest in. Maar hoe doe je dat, als je zelf al druk genoeg bent met genieten, taart eten en gelukzalig in de ogen van je kersverse echtgenoot staren?

Een lekkere relaxte oplossing is dan een groot scherm huren voor op je trouwlocatie, waarop je een film af kunt spelen (en ja dat kan soms zelfs als je buiten trouwt!).
Nu kun je natuurlijk je favoriete romcom opzetten, maar dan heeft niemand meer aandacht voor de bruiloft. En da’s ook weer niet wat je wilt; het moet wel een beetje een feest blijven, geen pyjamaparty. Speel in plaats daarvan oude familiefilmpjes van jou en je geliefde af, melige filmpjes die jullie met je vrienden hebben gemaakt of een trouwfilmpje dat jullie speciaal voor de dag hebben gemaakt. Als je het in persoonlijke sfeer houdt, smullen mensen daar toch wel van (die beschamende babyvideo van jou is immers ook veelvuldig bekeken door je tantes & ooms, of niet soms?).

Ondertussen kun je zakjes met popcorn uitdelen. Zijn je gasten letterlijk even zoet. Popcorn kun je gewoon in grote balen tegelijk kopen bij de groothandel en verpakken in gezellige zakjes. En zelf een patatzakje vouwen doe je met twee vingers in je neus en je blik op de krant. Gooi er een flitsend papiertje tegenaan en je hebt weer een verse eyecatcher voor je bruiloft.

Weten waar je een groot tv-scherm kunt huren? Wij raden Mobiloscoop aan.

Schrijf een reactie

Copyright
Deze site wordt auteursrechtelijk beschermd door Google Clean Service en Creative Commons.

Copycats opgelet! Het kopiëren van teksten en afbeeldingen van deze website is niet toegestaan. Bepaalde content mag wel worden overgenomen, mits er wordt gelinkt met bronvermelding. Zij die artikelen en beeldmateriaal van Arnhems Meisje overnemen, zullen in een aftandse villa (met heel veel spinnen) in Alphen aan den Rijn worden geplaatst alwaar zij in een trouwjurk van Maggie Sottero verplicht moeten luisteren naar het Greatest Hits album van Céline Dion en alle herhalingen van The Best of Jensen zullen moeten volgen.