Logo: Arnhemsmeisje.nl Gewoon anders trouwen

10 romantische trouwkaarten om je door te laten inspireren

Je trouwkaart is eigenlijk een soort visitekaartje van hoe jullie bruiloft gaat worden. En issie goed, dan raken je gasten des te meer nieuwsgierig naar die coole trouwpartij van jullie.

Hieronder vind je 10 rrromantische trouwkaarten. En dan niet de romantische trouwkaart die we kennen van vroeger: steevast wit (vaak ook nog met een rood of bordeaux accent ergens: welcome to the 80′s!), een stuk tule, rode rozen en cupido’s; nee, léuke, móderne trouwkaarten waar je vlinders in je buik en een glimlach op je gezicht van krijgt en een enorme trouwlust van voelt opborrelen… Laat je inspireren!

Lief: een trouwkaart in de vorm van een hartje.

Deze trouwkaart doet vintage aan, door het gebruik van ongebleekt papier, het krullerige lettertype, de vintage foto erbij en het stukje touw eromheen; alsof het een pakketje is.


Popje.com heeft trouwkaarten die onze meisjesharten altijd blij maken.


Simpel maar mooi en o zo romantisch; deze trouwkaart met een mooi, krullerig lettertype geflankeerd door bloemetjes.


Bij Pimpelmees (de naam is al zó zoet!) vind je lieve trouwkaarten in zachte pastelkleuren, dikwijls uitgevoerd met bloemetjes en vogeltjes. Cute!


Leuk idee voor een bruiloft in het bos of in de natuur: verstuur een plattegrond van de trouwlocatie en laat je officiële trouwkaart drukken op een stuk hout (hoge bewaarfactor!). Magisch mooi!


Deze trouwkaarten zijn romantisch, lief en een tikkeltje vintage. Alsof het schilderijtjes zijn.


Ook mucho romantisch: trouwkaarten waarvoor je jullie jeugdfoto’s van zolder haalt. Hier zijn de bruid & bruidegom in kwestie bij elkaar ‘gephotoshopt’. Schattig!


Je wordt er meteen vrolijk van: deze trouwkaarten met illustraties (en vaak ook ruimte voor een mooie foto) van Grootzus.


Wil je iets zoets, dan bereik je dat al gauw met een cute illustratie, bijvoorbeeld van twee uiltjes of twee lovebirds (of wat er dan ook maar bij je past). Leuke tekst eronder et voilà!

3

Reacties op: 10 romantische trouwkaarten om je door te laten inspireren

Reageer op dit bericht
19/04/2011 om 12:06

Marjolein zegt

Wat een ontzettend gave kaarten!!
Vooral die vintage.

Wij hadden een verhaaltje in onze trouwkaart/boekje over onze ontmoeting veranderd in een sprookjes verhaal. Ook erg leuk!

09/03/2013 om 15:43

Arnout en Berdien zegt

Weet iemand waar die bovenste kaart te vinden is?

11/03/2013 om 09:44

Arnhems Meisje zegt

@Arnout en Berdien: oeh gaaf is die he? Jammergenoeg is deze blogpost al uit 2011, dus we kunnen niet meer natrekken waar we die vandaan hebben (hele tent op z’n kop gezet, maar helaas…). Sorry jongens! We raden jullie echter aan om eens op http://www.etsy.com te kijken, daar vind je heel veel creatieve, anders-dan-anders kaarten zoals deze. Je kunt zelfs zoeken op ‘invitation wedding heart’ o.i.d. We duimen voor jullie!

Schrijf een reactie

Copyright
Deze site wordt auteursrechtelijk beschermd door Google Clean Service en Creative Commons.

Copycats opgelet! Het kopiëren van teksten en afbeeldingen van deze website is niet toegestaan. Bepaalde content mag wel worden overgenomen, mits er wordt gelinkt met bronvermelding. Zij die artikelen en beeldmateriaal van Arnhems Meisje overnemen, zullen in een aftandse villa (met heel veel spinnen) in Alphen aan den Rijn worden geplaatst alwaar zij in een trouwjurk van Maggie Sottero verplicht moeten luisteren naar het Greatest Hits album van Céline Dion en alle herhalingen van The Best of Jensen zullen moeten volgen.