Logo: Arnhemsmeisje.nl Gewoon anders trouwen

Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: plaktattoos

We worden er allemaal enthousiast van: gekke, kleine ideeën die je bruiloft net even wat persoonlijker maken. Wat meer ‘Jou’ (laten we wel wezen: anders zat je niet op dit blog te kijken).

Helemaal leuk voor de personal touch is het bijvoorbeeld om je eigen plaktatoeages te laten maken voor je gasten. Yep; plaktattoos, zoals we vroeger op het schoolplein allemaal op onze kinderarmpjes hadden met de beeltenis van Grote Smurf, de Snorkels of Barbie. Maar dan nu – of course – met de beeltenis van jou & je grote liefde. Bedoeld voor je gasten om op te plakken als teken van hun support voor jullie huwelijk. Gespot op de boerenbruiloft van Lex & Damiana.

Niet alleen is het lachen: je opa met een tijdelijke tattoo met het hoofd van jouw bruidegom op zijn gezicht; modehuis Chanel blies de plaktattoo in 2010 al nieuw leven in, dus je bent er ongemerkt ook nog eens heel hip mee!

In Nederland kun je terecht bij Tattootje om plaktattoos met je eigen afbeelding te laten maken alsook bij Plaktattoos.nl (daar vind je ook verschillende soorten; zoals Glow in the dark-tattoos en plaktatoeages met een geur!). Lever een mooie foto aan of vraag een creatieve vriend of kennis om een portret van jullie te tekenen waar je tatoeages van laat maken. Zó cool!

De gave foto’s van deze bruiloft zijn gemaakt door One Love Photo

8

Reacties op: Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: plaktattoos

Reageer op dit bericht
03/03/2011 om 11:31

martine zegt

Wat gaaaaaaaaaaaaaaaaf. Had ik dit maar eerder geweten. Wij trouwen al 15 april en we hebben al genoeg andere leuke dingen bedacht. De rem moet er nu maar even op. Je kunt het ook in plaats van die tuttige bloemcorsages doen. Dat de daggasten gewoon een coole tatoo op hun hand plakken………..Helemaal stoer!

05/03/2011 om 12:47

Lizet zegt

haha geweldig!! 😀

13/03/2011 om 14:35

Juul zegt

Te gek idee. Voor een feestje heb ik bij Belmijnmama.nl een serie plaktattoos laten maken. Ze zijn de enige (die ik kon vinden) waarbij je ook een paar plaktattoos kon laten maken. De meeste beginnen bij 1.000 of zelfs 5.000 stuks. Ik had er maar 100 nodig en kreeg deze al binnen een paar dagen binnen. Je kunt je eigen ontwerp mailen maar ze kunnen ook je ontwerp aanpassen of zelfs maken. Heel goede service. Eigelijk verkopen ze plaktattoos voor kinderen met het mobiele nummer erop van je zelf voor het geval je kind een keer uit het oog verloren is.

Echte aanrader als je voor een feestje maar een paar plaktattoos nodig hebt. En ze zijn ook nog eens goedkoop. Ze hanteren een vaste prijs van 15,00 euro. Afhankelijk van het formaat kan je wel tot 30 plaktattoos voor dat bedrag krijgen.

14/04/2011 om 16:02

TEZS zegt

Ook bij TEZS, dé online webshop voor Tijdelijke Tattoos, kun je plaktattoos laten maken van goede kwaliteit. Doorgaans 5 – 10 dagen houdbaar op de huid, maar vaak ook wel tot 2 – 3 weken!
Al menig bruidspaar is je voorgegaan, sommigen sturen de tattoo mee met de uitnodiging, anderen delen het uit op de bruiloft, weer anderen geven het als bedankje mee…… weer anderen versierden de bruidsauto met de tattoo. Dit is toch wel een ontzettend cool, nieuw idee om je bruiloft iets speciaals te geven…..

17/08/2011 om 14:12

Robert zegt

Er zijn verschillende leveranciers van plaktattoos, neptattoos of tijdelijke tattoos. Maar er zijn er maar weinige waar je terecht kunt voor custom made plaktattoos in kleine oplagen en korte levertijden. Bij de meeste leveranciers moet je er minstens 1.000 stuks of zelfs meer afnemen of heb je een levertijd van tot wel 6 weken.

Niet bij MIJN EIGEN NEPTATTOO (www.mijneigenneptattoo.nl).

Hier kan je al terecht voor slechts 1 tattoo. Mijn Eigen Neptattoo houdt van simpel en heeft daarom 2 sets geselecteerd van € 7,50 en € 15,00. Afhankelijk van het formaat krijg je dan tussen de 1 en de 30 tattoos voor deze bedragen inclusief BTW en verzendkosten. En de levertijd? Die is maar een paar dagen.

Meer tattoos nodig? Kijk dan voor de pakketten van 50 tot 1.000 plaktattoos. Ze kunnen zelfs tot wel 1.000 tattoos leveren binnen 24 uur. Hier kan je dus ook terecht als je toch nog iets leuks wilt laten maken.

WIL JE DUS PLAKTATTOOS VOOR JE BRUILOFT OF VRIJGEZELLENFEESTJE?
Neem dan snel contact op met Mijn Eigen Neptattoo, succes verzekerd!

05/09/2011 om 12:10

jan * TattooForAWeek.com zegt

Als je tijdelijke tattoo ideetjes wil opdoen voor je trouw ben je ook altijd welkom op http://www.TattooForaWeek.com.

Met meer dan 2.000 tijdelijke plaktattoo designs zijn we de grootste online tijdelijke tattoo leverancier van Europa.

En speciaal voor de lezers van Arnhemsmeisje biden we een extra korting van 10% (bovenop de bestaande hoeveelheidskortingen). Gebruik hiervoor promo code ‘social10’.

01/08/2012 om 13:06

Tijmen zegt

We hebben wat tattoages besteld bij Mijneigenneptattoo, en een groot deel deed het niet. Na afloop werd gedaan alsof de fout bij ons lag.. Mijn advies: pas op.

21/05/2014 om 13:04

Hans zegt

Voor onze bruiloft hebben wij ook plaktattoos bestelt bij http://www.mijneigenneptattoo.nl en wij en onze gasten waren heel content met hun plaktattoos. We hadden bij verschillende partijen samples bestelt en al snel bleek dat de tattoos van MENT stukken beter waren dan andere aanbieders. Niet alleen was de afbeelding bij hun tot wel 1 cm groter doordat ze uitgaan van het formaat van je ontwerp en niet van de tattoo. Hier gaat namelijk 2-3mm rondom vanaf. En de prijs was ook nog eens een heel stuk goedkoper…. Dus als je tattoos wilt laten maken voor je bruiloft, zou ik ze hier bestellen.

Schrijf een reactie

Copyright
Deze site wordt auteursrechtelijk beschermd door Google Clean Service en Creative Commons.

Copycats opgelet! Het kopiëren van teksten en afbeeldingen van deze website is niet toegestaan. Bepaalde content mag wel worden overgenomen, mits er wordt gelinkt met bronvermelding. Zij die artikelen en beeldmateriaal van Arnhems Meisje overnemen, zullen in een aftandse villa (met heel veel spinnen) in Alphen aan den Rijn worden geplaatst alwaar zij in een trouwjurk van Maggie Sottero verplicht moeten luisteren naar het Greatest Hits album van Céline Dion en alle herhalingen van The Best of Jensen zullen moeten volgen.