Logo: Arnhemsmeisje.nl Gewoon anders trouwen

Galajurken tijdens de Grammy’s

Het schijnt dat Bé er weer 6 mee naar huis mocht slepen, dat Lady Gaga en Elton John het met elkaar deden en dat Prince en Paris Jackson de show stalen maar ik volg het Grammy-nieuws slechts vanwege één factor: de galajurken op de rode loper…

Lady Gaga rolde voor aanvang van de show nog even door een suikerspinnenautomaat. Maar ach, zo’n hysterische sneeuwelf is weer eens wat anders dan de zoveelste Little Black Dress.

Fergie balanceert vaak op het randje van ordinair, maar kan deze korte blauwe galajurk toch hebben. De kleur staat haar goed.

Sommige mensen lopen er mee weg, maar ik vind Beyoncé’s kledingstijl doorgaans al niet zo’n succes. Ook deze champagnekleurige galajurk zorgt ervoor dat ze hele vreemde verhoudingen krijgt. Ik ben bovendien ook niet weg van het patroon. Het lijkt wel een lelijk Egyptisch tapijtje van de Kwantum. Not a great look, sista!

R&B-zangeres Keri Hilson daarentegen, kiest dan voor een eleganter exemplaar. Maar ja, met de heren Dolce & Gabbana kun je ook haast niet de fout ingaan.

Pink, Darling! Stond deze stoere zangeres steevast op de ‘worst dressed’-lijsten wereldwijd; met deze galajurk bewijst ze dat ze wel degelijk weet hoe het moet. Cool in combi met haar zilvergrijze coupe!

En dan dachten we dat Lady Gaga vreemde outfits droeg! Wat Rihanna hier uit de kast heeft getrokken, is ronduit bizar. Het lijkt wel alsof de top haar áánvliegt!

Ik weet niet zo goed wat ik van de Pucci-galajurk van Heidi Klum moet vinden. Het is wel een mooi jurkje, maar op de één of andere manier oogt het toch wat saai. Ik denk dat de boel ook een beetje te 16-jarig is, vind u niet?

Ik ben niet weg van dit champagnekleurige glittergewaad met gouden bloemen van Katy Perry. En van haar kapsel du jour allerminst. Laat haar maar weer gewoon een gekke Obama-jurk aantrekken, dan vind ik haar veel leuker.

Als ik Taylor Swift was, had ik één of andere designer een galajurk laten ontwerpen met daarop een overduidelijke diss naar Kanye West, maar la Swift doet het veel stijlvoller in een mooie donkerblauwe avondjurk met glitters. Go girl!

Wat was jouw favoriete Grammy-jurk?

3

Reacties op: Galajurken tijdens de Grammy’s

Reageer op dit bericht
01/02/2010 om 20:55

Jamilla zegt

Voor de laatste zou ik Robert Pattinson nog laten staan *zucht*

02/02/2010 om 09:51

Arnhems Meisje zegt

@Jamilla: Haha! Wow, dan moet je wel helemaal verliefd zijn (op de jurk ;)!

06/02/2010 om 18:00

Mariko zegt

Als ik zou mogen kiezen ging ik meteen voor de nude D&G. Alleen die roesrok aan de onderkant vind ik wel erg véél!!

Schrijf een reactie

Copyright
Deze site wordt auteursrechtelijk beschermd door Google Clean Service en Creative Commons.

Copycats opgelet! Het kopiëren van teksten en afbeeldingen van deze website is niet toegestaan. Bepaalde content mag wel worden overgenomen, mits er wordt gelinkt met bronvermelding. Zij die artikelen en beeldmateriaal van Arnhems Meisje overnemen, zullen in een aftandse villa (met heel veel spinnen) in Alphen aan den Rijn worden geplaatst alwaar zij in een trouwjurk van Maggie Sottero verplicht moeten luisteren naar het Greatest Hits album van Céline Dion en alle herhalingen van The Best of Jensen zullen moeten volgen.