Logo: Arnhemsmeisje.nl Gewoon anders trouwen

Zelf je bruidstaart maken?

Misschien heb je het budget niet om een super-de-luxe bruidstaart te kunnen laten maken, of maybe schuilt er in jou een cakequeen en vind je het véél leuker om zelf tot aan je wenkbrauwen in het glazuur te zitten. In ieder geval is het áltijd handig om eerst even de fijne kneepjes van het bakvak te leren van de pro’s, voordat je je op je eigenste pièce de resistance stort. Dit zijn de leukste taartenbakworkshops van Nederland:

Bij Sweet Things in Utrecht kun je een workshop ‘cake decorating’ volgen. Kortom: als je al kunt bakken, maar niet de skills hebt om je taart om te toveren in een waar kunstwerkje, leer je hier hoe dat moet.

Bij Le Beau Gateau in Amsterdam zijn de taarten lekker kitsch, dus reken maar dat je je héérlijk uit kunt leven tijdens een van hun taartenworkshops! Bij Le Beau Gateau leer je hoe je een (bruids)taart van twee verdiepingen decoreert. Handy!

Bij Maak je Taart in Hoorn leer je de basics van het versieren van een taart. Hoe je ‘m bekleed met marsepein bijvoorbeeld, maar ook hoe je versiersels aanbrengt.

Bij Planet Cake in Rotterdam kun je als beginnend taartenbakster aan de slag, maar ook als ervaren cakequeen! Wie weet leer je er wel om hun handtas-taart te maken…

Bij Cake Affair vind je bruidstaarten à la Marie Antoinette (the movie). En aan de Cake Akademie leer je net zulke mooie taarten te maken.

Bij De Tafel van 18 in Utrecht kun je verschillende soorten workshops volgen. Boltaartjes maken, een stapeltaart bouwen (handy voor doe-het-zelf bruidstaartenbakkers!), Barbie-taarten maken en meer.

Enne… als straks al die resultaten moeten worden getest, dan werp ik me bij deze vrijwillig op als proefkonijn.

4

Reacties op: Zelf je bruidstaart maken?

Reageer op dit bericht
15/11/2008 om 12:41

Lola zegt

Cute! Krijg er helemaal honger van…

15/11/2008 om 19:46

Chinouk zegt

Ik wil naar Planet Cake!!

16/04/2009 om 10:35

Sandrine Kooper zegt

Taart of taarten direct online bestellen? Wij bezorgen verse (logo)Taarten in NL en het buitenland! Dit is een hele leuke tip voor op uw website omdat veel (vooral) vrouwen zich hiermee bezig houden.

30/07/2010 om 14:29

Charissa zegt

Ook ik geef in Arnhem leuke workshops in het taart decoreren.
En ook voor exclusieve bruidstaarten kun je bij Droomtaarten terecht.

Neem maar eens een kijkje op mijn website:

http://www.droomtaarten.nl

Groetjes Charissa

Schrijf een reactie

Copyright
Deze site wordt auteursrechtelijk beschermd door Google Clean Service en Creative Commons.

Copycats opgelet! Het kopiëren van teksten en afbeeldingen van deze website is niet toegestaan. Bepaalde content mag wel worden overgenomen, mits er wordt gelinkt met bronvermelding. Zij die artikelen en beeldmateriaal van Arnhems Meisje overnemen, zullen in een aftandse villa (met heel veel spinnen) in Alphen aan den Rijn worden geplaatst alwaar zij in een trouwjurk van Maggie Sottero verplicht moeten luisteren naar het Greatest Hits album van Céline Dion en alle herhalingen van The Best of Jensen zullen moeten volgen.