Logo: Arnhemsmeisje.nl Gewoon anders trouwen

Bruidskapsels van de celebs

Sommige bruiden weten al láng wat voor bruidskapsel ze zich aan willen laten meten; anderen zitten -letterlijk- met de handen in het haar. Houden we het los, steken we het op of een mix van beide opties? Een tip: kijk eens naar de kapsels van de celebs. Want ook in Hollywood wordt er getrouwd en als er érgens glamourous bruidskapsels worden gecreeërd…!
De bruidslooks van de sterren:

Lang & Los

*Avril Lavigne
Avril Lavigne staat erom bekend een pittig haarkleurtje niet te schuwen: roze lokken, paarse lokken, zwarte lokken; ze heeft het allemaal al gehad. In de tijd van haar bruiloft met Sum41-zanger Deryck Whibley zat Avril nog in haar ‘Chanel-periode’ en koos ze voor een bruidskapsel met lange, loshangende blonde lokken.
*Tori Spelling
Van Tori Spelling – die nou eenmaal niet bepaald bekend staat om haar goede smaak – hadden we niets anders verwacht dan hysterisch bruidshaar. Maar niets van dit alles: Tori koos voor simpel, los haar tijdens haar strandbruiloft. Het ziet er alleen niet al te gezond uit…
*Jennifer Aniston
Jennifer Aniston’s halflange Friends-haar staat bekend als het meest gekopiëerde celebrity-kapsel ooit. Veel bruiden zullen ook gewapend met foto’s van Jen’s bruidskapsel richting kapsalon gaan; biddend op een evenbeeld. De lange, losse lokken van Jen zien er dan ook gezond, glamorous & glanzend uit.

Half opgestoken

Gwen Stefani
Gwen’s platinablonde lokken zijn altijd verwikkeld in een stijlvol kapsel. Voor haar bruiloft koos Gwen voor half opgestoken haar, opgebonden met een sluier. Mooi & classy!
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn (die op dit moment in Ugly Betty speelt) trouwde afgelopen juli met acteur Jerry O’Connell. Haar jaloersmakende mooie haar was half opgestoken en hing verder los in grove krullen.
Eva Longoria
Desperate Housewives-ster Eva Longoria heeft bijna altijd wel mooi haar en een mooie make-up. Zo ook voor haar bruiloft met basketballer Tony Parker. Eva droeg haar lichtbruine haar half opgestoken, half los. Daardoor was haar bruidskapsel elegant, zonder tuttig te worden.

Half opgestoken

Katie Holmes
Gelukkig was het kapsel van happy bride Katie Holmes niet zo eng als dat van manlief Tom Cruise. Haar lange bruine haar was losjes opgestoken met een sluier. Mooi, elegant, typisch Katie. Op die enge echtgenoot na.
Tiffany Amber-Thiessen
Tiffany; kennen we die nog? Ze speelde de rol van Kelly in Saved by the bell en was later ook te zien in Beverly Hills 90210 als het nichtje/vriendinnetje (ik ben de draad even kwijt) van Brandon. Tiffany koos voor een mooi en simpel bruidskapsel, waarbij haar lange, krullende haar losjes werd opgestoken.
Jessica Simpson
Na het zien van het bruidskapsel van Jessica Simpson, barstte er ware hysterie uit onder bruiden wereldwijd die allemaal dit kapsel op hun eigen bruidshoofdjes wilden hebben. Tja, het is dan ook een ontzettend mooi kapsel… binnenkort meer info over Jessica’s bruidshoofdje!

Opgestoken

Nikki Cox
Nikki kun je kennen van de serie ‘Unhappily Ever After’. Ze trouwde in Las Vegas met Jay Mohr; ook wel bekend als stand up comedian in Amerika. Nikki droeg heur haar klassiek naar achteren opgestoken, met zowel een sluier als een diadeem. Hoewel ik niet zo weg ben van zoetsappige bruidsplaatjes, kwam ze er wel mee weg.
Demi Moore
Tja; als je met je vijftien jaar jongere vriend in het huwelijk treedt (Ashton Kutcher of course) moet je er zelf ook wel een beetje jong ogen. Demi Moore maakte de juiste keuze door het haar strak naar achteren te dragen op haar weddingday.
Christina Aguilera
Christina Aguilera had op haar bruiloft wel iets van vier verschillende bruidskapsels, maar voor de huwelijksceremonie droeg ze haar witblonde lokken opgestoken met heel veel zilverkleurige speldjes. Of dat nog niet genoeg was, droeg Chris’ ook een grote witte bloem & bruidssluier in haar coupe. Later op de avond gooide de bruid haar lange lokken los; klaar om verder te feesten.

Opgestoken

Christina Applegate
Wat een mooie bruid was Christina Appelgate! Zij liet haar lange blonde haar opsteken in een soort losse knot. Very Hollywood-glam!
Sarah Michelle Gellar
Buffy the Vampire Slayer-actrice Sarah Michelle koos voor een elegant & sophisticated bruidskapsel. Haar haar werd glad naar achteren gekamd en opgestoken. Clean & simpel!

Horrorkapsels

Celine Dion
The queen of horror, Celine Dion, wilde haar diva-hoofdje niet neerleggen bij een simpele diamanten tiara en eiste een gigantisch met diamanten bezaaid ei voor op haar – ook al eivormige – hoofd. De brulboei heeft de hele avond muisstil op een stoeltje moeten zitten; anders zou ze haar nek breken onder het gewicht van het enorme gevaarte.
Victoria Beckham
Victoria Beckham is een typisch voorbeeld van iemand die predikt stijl te hebben, maar het altijd nét even verkeerd doet. Of, in het geval van haar bruiloft, helemáál verkeerd. Niet alleen de jurk was een drama; ook Vic’s jongetjeskapsel zag er wat verloren uit onder dat wanstaltige kroontje. Wie heeft haar dat aangepraat?!
Britney Spears
Je zou zeggen: erger dan trouwen met een basketballpetje op je hoofd kán niet, maar Brit zorgde ervoor ook tijdens haar officiële huwelijk met Kevin Federline een onverzorgde indruk te maken. Haar lange bruine haar zag er vet en pluizig uit. Had Britney niet voor iets stijlvollers kunnen kiezen?!

2

Reacties op: Bruidskapsels van de celebs

Reageer op dit bericht
21/11/2008 om 17:00

DDG zegt

N.a.v. de Celine Dion post toch even gaan zoeken naar dat tiarading waar je het over had en in the name of everything that is good and holy:

what. the. ef.

😐

13/01/2009 om 10:17

judith zegt

sorry hoor, maar avril zit nog steeds in haar ‘chanel periode’.
Ze kleed zich nu stoer, sexy, maar vaak ook glamourous.

& haar bruilofts look was zeker mooi (ll)

Love Avril
(L)(L)(L)

Schrijf een reactie

Copyright
Deze site wordt auteursrechtelijk beschermd door Google Clean Service en Creative Commons.

Copycats opgelet! Het kopiëren van teksten en afbeeldingen van deze website is niet toegestaan. Bepaalde content mag wel worden overgenomen, mits er wordt gelinkt met bronvermelding. Zij die artikelen en beeldmateriaal van Arnhems Meisje overnemen, zullen in een aftandse villa (met heel veel spinnen) in Alphen aan den Rijn worden geplaatst alwaar zij in een trouwjurk van Maggie Sottero verplicht moeten luisteren naar het Greatest Hits album van Céline Dion en alle herhalingen van The Best of Jensen zullen moeten volgen.